POGOSTA VPRAŠANJA

 

Kako preverim stanje svojega naročila?

Po oddaji naročila prosimo, da do 3 delovne dni obdelamo svoje naročilo. Naša skladišča za izpolnitev spakirajo vaše naročene izdelke in pošljejo paket (-e) čim prej. Ko boste naročilo odposlali, boste na naročilo prejeli sledilno številko. Kadar koli lahko obiščete tudi našo spletno stran in kliknete našo stran stanja, da najdete posodobitev svoje pošiljke v realnem času. Če po 5 delovnih dneh niste prejeli nobene številke za sledenje naročil ali niste našli nobene posodobitve na naši strani o stanju naročila, nas takoj kontaktirajte in naredili bomo vse, kar lahko, da bomo preučili.

Kako dolgo traja odprema?

Naše skladišče se nahaja po Evropi. Za domača naročila v Evropi običajno traja 3 do 10 delovnih dni. Za mednarodna naročila pustite do 30 dni.

Ali pošiljate mednarodno?

Da! Pošiljamo po vsem svetu, da zagotovimo, da bo vsaka stranka uživala v svoji nakupovalni izkušnji z nami.

Ali je vaše spletno mesto varno z mojimi osebnimi podatki?

Vsekakor! Za zaščito vseh vaših osebnih podatkov uporabljamo varnost SSL. Podatkov o vaši kreditni kartici ne hranimo in jih bomo uporabili enkratno samo ob nakupu vašega izdelka. Nato se bodo podatki o vaši kreditni kartici očistili.

Kako naročim na vašem spletnem mestu?

Preprosto poiščite želeni izdelek in kliknite gumb »Dodaj v košarico« ali »Nakup zdaj«. Izpolnite svoje podatke o pošiljanju in obračunu in naročilo vam bomo poslali čim prej! Ali BovianSales zagotavlja garancijo kakovosti za vse izdelke, ki se prodajajo? Vsekakor! Če vam izdelek ni všeč ali najdete škodo na izdelku, nas takoj kontaktirajte! Naredimo vse, da zagotovimo vašo najboljšo izkušnjo z nakupovanjem. Lahko nas preprosto kontaktirate in odgovorili bomo na nas!

Ali ponujate vračilo, če mi izdelek ni všeč?

Vsekakor! Za vaše naročilo ponujamo celotno povračilo, če vam izdelek ni všeč. Za popolne podrobnosti preprosto obiščite našo stran z načeli vračila. Če imate dodatna vprašanja, ki niso bila obravnavana v naših pogostih vprašanjih. Pišite nam na boris.dolinsek@gmail.com in čim prej se vam bomo obrnili.